Comfort Sanitair

Comfort Sanitair

Heeft u vanwege fysieke beperkingen behoefte aan meer ondersteuning en veiligheid in uw sanitaire ruimtes? Ben Verhaard Tegels & Sanitair is gespecialiseerd in comfort sanitair en laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Welke mogelijkheden heb ik op het gebied van comfort sanitair?

Ben Verhaard Tegels & Sanitair kan diverse aanpassingen in uw badkamer en/of toiletruimte realiseren. Hierbij kunt u denken aan:

  • Wandbeugels: Deze handige steunen zijn werkelijk overal te plaatsen: in de douche, naast de wastafel en bij het toilet, maar ook in de keuken, de gang of de slaapkamer of waar u dan ook behoefte heeft aan extra steun bij het gaan zitten en opstaan.
  • Toiletbeugels: Onze toiletbeugels bieden een stevige ondersteuning wanneer u op het toilet gaat zitten en bij opstaan. Zo kunt u kiezen voor een opklapbare toiletbeugel, welke na het uitklappen automatisch vergrendelt. In de uitgeklapte stand kan de beugel worden gebruikt om bijvoorbeeld staand te plassen of om het toilet schoon te maken.
  • Douchezittingen: Douchezittingen zijn opklapbare zitjes welke wordt vast op de douchewand gemonteerd worden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om tijdens het douchen te gaan zitten en bent u verzekerd van een veilige houding. De zitting kan na gebruik worden opgeklapt. Op die manier neemt hij niet onnodig veel ruimte in beslag wanneer andere mensen de douche staand willen gebruiken.

Ik wil mijn bad vervangen door een douche, kan dat?

Jazeker! Er kunnen verschillende redenen zijn om uw bad te vervangen door een douche. Bijvoorbeeld omdat u behoefte heeft aan meer ruimte in de badkamer, of omdat het in en uit bad stappen wat lastiger wordt wegens fysieke beperkingen of ouderdom. Ben Verhaard kan zonder al te veel hak- en breekwerk uw bad vervangen door een doucheruimte. Afhankelijk van hoeveel er moet worden gesloopt en aangepast is dit met een beetje geluk in slechts één dag te realiseren.

Meer weten over comfort sanitair? Neem contact op met Ben Verhaard Tegels & Sanitair!

Wilt u graag meer informatie over comfort sanitair of overweegt u om uw bad door een doucheruimte te laten vervangen? Neem contact op met Ben Verhaard Tegels & Sanitair. Indien gewenst komen wij graag bij u langs om de huidige situatie te bekijken en u te adviseren over hoe uw sanitaire ruimtes comfortabeler en veiliger kunnen worden gemaakt.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden tegel showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00

Openingstijden sanitair showroom

Uitsluitend op afspraak
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl