Kraan en douche

Kraan en douche

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor een nieuwe kraan en/of douche? Bij Ben Verhaard Tegels & Sanitair zit u goed! Wij werken met de kranen en douches van de merken Hotbath, GROHE en Hansgrohe.

Inbouwkranen

Inbouwkranen, oftewel kranen die in de muur verwerkt kunnen worden, worden voornamelijk in doucheruimtes gebruikt in combinatie met een (regen)douche set. Het is echter ook mogelijk om inbouwkranen boven de wastafel of in de keuken te gebruiken.

Keukenkranen

De keukenkraan is het meest gebruikte onderdeel van uw keuken. Ben Verhaard Tegels & Sanitair helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij leveren keukenkranen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen en kunnen u van een persoonlijk advies voorzien.

Bekijk onze keukenkranen

Fonteinkranen

Fonteinkranen worden meestal in toiletruimtes toegepast. Het zijn voornamelijk koudwaterkranen met een vaste uitloop, maar er zijn tevens modellen met een hoge en/of draaibare uitloop leverbaar. Ook fonteinkranen zijn in elke denkbare prijsklasse te krijgen.

Wastafelkranen

Voor aanschaf van een wastafelkraan adviseren wij om de diameter van de wasbak of waskom op te meten. De uitloop van de kraan moet namelijk recht boven de afvoer hangen (en bij een waskom recht naar beneden stromen) om te voorkomen dat het water te veel spettert.

Thermostaatkranen

Een thermostaatkraan zorgt dat het water op de door u ingestelde temperatuur blijft – zelfs als iemand anders in huis elders de kraan aanzet. Dit zorgt niet alleen voor een optimaal comfort, maar helpt ook om water te besparen en u te beschermen tegen verbranding.

Douchesets

Met GROHE kiest u eenvoudig de ideale doucheset. Eentje die niet alleen perfect aansluit op de stijl van uw badkamer, maar ook past bij uw persoonlijke voorkeur. Op die manier bent u altijd verzekerd van het best mogelijke douchecomfort.

Meer weten over kranen en douches? Neem contact op met Ben Verhaard Tegels & Sanitair!

Ben Verhaard Tegels & Sanitair nodigt u graag uit bij onze showroom in Deventer, waar u ons complete assortiment kranen en douches van dichtbij kunt bewonderen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de installatie van uw nieuwe kraan en/of douche verzorgen!

Navigatie


Keukenkraan bestellen

Keukenkraan (laten)vervangen? Bij Ben Verhaard kunt u online ue keukenkraan INCL. MONTAGE uitzoeken!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden tegel showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00

Openingstijden sanitair showroom

Uitsluitend op afspraak
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl