Onderhoud badkamers

Onderhoud badkamers

Ook voor het onderhoud van uw badkamer bent u bij Ben Verhaard Tegels & Sanitair aan het juiste adres. Wij kunnen u alles vertellen over de beste manier om uw sanitaire ruimtes schoon te maken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment met alles dat u nodig heeft voor het onderhoud en de reiniging van uw badkamer.

Hoe kan ik het beste mijn badkamer schoonmaken?

Hieronder een aantal basistips voor het schoonmaken van uw badkamer:

  • Zorg altijd voor een goede ventilatie in uw badkamer, om oxidatie en schimmelvorming te voorkomen;
  • Gebruik geen agressieve, schurende of chemische schoonmaakmiddelen;
  • Bij het schoonmaken van kranen en douches: breng het reinigingsmiddel nooit direct op de kraan aan, maar doe het eerst op een doek;
  • Anti-kalkmiddelen kunnen uw voegen aantasten. U kunt kalkaanslag het beste verwijderen met een mild reinigingsmiddel op citroenbasis en dit grondig naspoelen met water;
  • De meeste douchewanden en douchecabines zijn voorzien van een coating die het water eraf laat rollen. Agressieve schoonmaakmiddelen lossen die coating op, dus gebruik een trekker om het overtollige water te verwijderen en poets de wanden op met een zachte doek. Indien nodig kunt u wel groene zeep gebruiken.

Welke producten raden jullie aan voor badkamer onderhoud?

Ben Verhaard biedt een ruim assortiment met professionele onderhouds- en reinigingsproducten voor uw sanitaire ruimtes. Zo kunt u bij ons terecht voor Sanitiem glas- en spiegelreiniger, sanitairglas, sanitair totaalreiniger, douche reiniger en een anti-kalk coating. Daarnaast hebben wij MiraPolish op voorraad; het ideale product voor het onderhouden en nabehandelen van uw badkamertegels.

Meer weten over badkamer onderhoud? Neem contact op met Ben Verhaard Tegels & Sanitair!

Heeft u interesse in onze reinigingsproducten of heeft u behoefte aan advies met betrekking tot badkamer onderhoud? Neem dan contact op met Ben Verhaard Tegels & Sanitair in Deventer!

Navigatie


Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden tegel showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00

Openingstijden sanitair showroom

Uitsluitend op afspraak
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl