Neem contact met ons op
0570 - 61 94 62

Zelf doen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daar zult u het als doe-het-zelver ingetwijfeld mee eens zijn! Heeft u een klus op de planning staan, kom dan eerst eens langs bij Ben Verhaard! Onze specialisten kunnen u van een deskundig advies voorzien, en u over de wettelijke eisen met betrekking tot de betreffende installaties informeren. Wij kunnen u helpen met een goed ontwerp en indien gewenst alle benodigde materialen aanleveren, waar u uiteraard ook garantie op krijgt. Zo kunt u daarna goed voorbereid zelf aan de slag!

Inspiratie opdoen

Ben Verhaard heeft de beschikking over een schitterende showroom voor sanitair, waar u volop inspiratie kunt opdoen op het gebied van badkamers, sanitaire voorzieningen en badkamermeubilair. U krijgt hier een goed beeld krijgen van de mogelijkheden, waarna het realiseren van de badkamer en/of het toilet van uw dromen een stuk eenvoudiger wordt. 

Installatiewinkel

Voor al uw doe-het-zelf benodigdheden, onderdelen en installatiematerialen kunt u terecht in de installatiewinkel van Ben Verhaard. Voorkom dat u een klus halverwege niet kunt afmaken omdat u niet over de juiste onderdelen of materialen beschikt. Kom eerst eens bij ons langs, u bent van harte welkom!

Installatiewinkel Ben Verhaard Tegels & Sanitair
Worp 10
7419 AD, Deventer
0570 - 61 94 62

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 - 17:30

Woensdag

09:00 - 17:30

Donderdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

Zaterdag

09:00 - 20:00

09:00 - 16:00

Meer informatie over Zelf doen? Neem contact op!

Bekijk hieronder wat wij nog meer met over ons doen:

Copyright Ben Verhaard Tegels en Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl