PVC Vloeren

PVC Vloeren

Ben Verhaard Tegels & Sanitair staat bekend als hét adres voor wandtegels en vloertegels in Deventer en omstreken. Maar wist u dat u tegenwoordig ook bij ons terecht kunt voor PVC vloeren? Deze bieden uitkomst in elke ruimte van het huis!

Wat zijn de voordelen PVC vloeren?

Een groot voordeel van PVC is dat er vrijwel geen beperkingen zijn met betrekking tot structuren en kleuren. De meeste PVC vloeren zijn voorzien van een houtlook, en deze vloeren zijn eigenlijk niet van echte houten vloeren te onderscheiden! Maar PVC is vele malen praktischer dan parket. De vloeren zijn namelijk vervaardigd uit polyvinylchloride, een synthetisch materiaal dat over bijzonder goede waterbestendige, slijtvaste en duurzame eigenschappen beschikt. Waar u met een echte houten vloer altijd voorzichtig moet zijn met water en schoonmaakmiddelen, hoeft u zich hier met een PVC vloer niet druk om te maken; hij kan echt alles hebben. Bovendien kan een PVC vloer prima gecombineerd worden met vloerverwarming.

Wat voor PVC vloeren leveren jullie?

Ben Verhaard Tegels & Sanitair heeft gekozen voor de PVC vloeren van SimpLay. Dit merk biedt schitterende designvloeren van de allerbeste kwaliteit. U krijgt niet voor niets 15 jaar garantie op uw PVC vloer! In tegenstelling tot veel andere PVC merken hoeven de vloeren van SimpLay niet verlijmd te worden, wat het leggen van uw nieuwe vloer bijzonder snel en eenvoudig maakt. Bovendien biedt SimpLay een breed scala aan klassieke, moderne en eigentijdse ontwerpen, met een ruime keuze in verschillende texturen en kleurvariaties. Dit zorgt ervoor dat er voor elke toepassing en elke interieurstijl een passende PVC vloer te vinden is.

Meer weten over PVC vloeren? Neem contact op met Ben Verhaard Tegels & Sanitair!

Kom gerust eens langs bij onze showroom in Deventer. We laten u graag zien welke effecten u kunt bereiken met een kwalitatief hoogwaardige PVC vloer! Heeft u eenmaal uw keus gemaakt, dan stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Indien gewenst kunnen kan Ben Verhaard Tegels & Sanitair ook de installatie van uw PVC vloer verzorgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Navigatie


Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden tegel showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00

Openingstijden sanitair showroom

Uitsluitend op afspraak
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl