Sunshower

Ben Verhaard is dealer van de Sunshower!

Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. U doucht en sunshowert tegelijkertijd.

Sunshower heeft een productlijn met zes verschillende uitvoeringen, verkrijgbaar in het zwart of wit (met uitzondering van de Sunshower Duo, deze is alleen verkrijgbaar in het wit). Kies het model dat het best bij u past. Hiernaast de verschillende overwegingen.

Voor meer info KLIK HIER

Wilt u alleen infrarood of ook zonlicht?

Bent u vooral geïnteresseerd in het weldadige effect van infrarood, dan adviseren wij Solo, Duo, Pure XL en Pure. Wilt u alle voordelen van infrarood én ultraviolet, dan is Deluxe of Combi een goede keus. Deze modellen hebben zowel een UV- als een infraroodfunctie.

Uw hele lichaam of een gedeelte ervan?

De modellen Deluxe, Combi, Solo en Pure XL verzorgen het gehele lijf. Pure is een compact model speciaal ontwikkeld voor de onderrug.

Gaat u verbouwen of de bestaande badkamer gebruiken?

De meeste modellen zijn bedoeld om in te bouwen. Heeft u onvoldoende ruimte in de muur of wilt u niet verbouwen? Dan zijn de opbouwversies Solo (alleen infrarood) en Combi (infrarood en UV) beter geschikt. Deze modellen zijn eenvoudig in de hoek van een bestaande badkamer te monteren.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl