Toiletrenovatie

Toiletrenovatie

Toilet renoveren

Een onhandig geplaatst toilet, een toilet dat niet naar behoren functioneert, of om een andere reden niet aan uw wensen voldoet, kan voor behoorlijk wat frustraties zorgen. In dergelijke gevallen is het, om te voorkomen dat u nog jaren dagelijks met de knelpunten geconfronteerd wordt, wellicht een goed idee om een toiletrenovatie te overwegen.

Specialist inschakelen bij uw toilettrenovatie

Omdat het toilet slechts een kleine ruimte beslaat, is voor veel mensen de verleiding groot om zelf een toiletrenovatie uit te voeren. Maar een toiletrenovatie is alles behalve een eenvoudige verbouwing; dergelijke renovaties moeten vaak zo snel mogelijk gebeuren, zeker wanneer u één toilet in uw woning heeft. En heeft u er al aan gedacht dat u maar een hele kleine ruimte heeft om in te werken? Heeft u de benodigde kennis van het installeren van waterleidingen en afvoerleidingen, en het waterdicht aansluiten van dergelijke zaken? Heeft u het juiste gereedschap in uw bezit? Nee, een toiletrenovatie is nog lang zo simpel niet. Gelukkig kunt u altijd terecht bij Ben Verhaard!

TIP: Voor € 2.495,- kan uw toilet al volledig vernieuwd worden! Neem gerust contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

Meer weten over toiletrenovatie?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van toiletrenovatie? Neemt u dan contact op met Ben Verhaard Tegels & Sanitair, of kom langs bij onze showroom in Deventer! 

Wij renoveren toilet ruimtes in de gehele regio van Deventer zoals in Gorssel, Colmschate, Teuge, Twello, Schalkhaar, Wilp en Terwolde.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2019 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl