Ventilatie

Om de luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand te waarborgen, is een goede ventilatie van essentieel belang. Ben Verhaard vertelt u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van mechanische ventilatie en het belang van het onderhoud van ventilatiesystemen.

Mechanische ventilatie

Zonder een goede ventilatie zal er verontreinigde lucht gaan circuleren, waardoor u en andere mensen die van de ruimte gebruik maken ernstig last kunnen krijgen van allerlei gezondheidsklachten. Zeker wanneer het gaat om bedrijfsruimtes en druk bezochte ruimtes, adviseren wij altijd om een mechanisch ventilatiesysteem te laten plaatsen. Zo bent u ten allen tijden verzekerd van verse lucht en voorkomt u  dat er mensen ziek worden door een slechte luchtkwaliteit.

Belang onderhoud ventilatie

Een mechanisch ventilatiesysteem laten plaatsen is een goed begin, echter vereisen dergelijke systemen ook af en toe wat onderhoud. De filters van het systeem moeten bijvoorbeeld om de zoveel tijd worden vervangen of gereinigd. Wanneer er geen tijdig onderhoud wordt uitgevoerd, zal het systeem vervuilen. Het gaat dan steeds slechter functioneren, met als gevolg dat u en anderen alsnog te lijden hebben onder een slechte luchtkwaliteit. Zorg dus altijd voor tijdig onderhoud en laat Ben Verhaard uw ventilatiesysteem geregeld nakijken. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2019 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl