Radiatoren

Radiator

Zonder radiatoren kan er geen warmteoverdracht plaatsvinden in uw woning of bedrijfspand. Ze zijn dus essentieel voor een aangenaam binnenklimaat. De meeste woningen en bedrijfspanden zijn voorzien van conventionele radiatoren. Deze zijn (mits goed ingeregeld) wel functioneel, maar ze bieden meestal niet de gewenste uitstraling. Veel mensen hebben dan ook de neiging om hun radiatoren te verbergen achter meubilair. Maar dat is niet bevorderlijk voor de warmtevoorziening! Vraag Ben Verhaard naar de oplossing.

Stijlvolle radiatoren

We zien regelmatig situaties waarin mensen trachten om hun radiatoren te ‘verbergen,’ bijvoorbeeld door extra lange gordijnen op te hangen. Dergelijke ‘oplossingen’ komen de warmteoverdracht in de woning echter niet ten goede; de CV-ketel moet namelijk veel harder stoken om de ruimtes op de gewenste temperatuur te brengen. Maar het kan ook anders! Tegenwoordig zijn er zeer stijlvolle radiatoren verkrijgbaar, in alle denkbare modellen en kleuren. Zo kunt u heel makkelijk de gewenste uitstraling creëren, en hoeft u uw radiatoren niet langer te verstoppen. 

Henrad Softline ECO

Uniek aan de Henrad ECO radiator is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt waardoor deze een hogere temperatuur heeft.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie!

JAGA LOW-H2O VERKOZEN TOT ZUINIGSTE RADIATOR

Ben je een huis aan het bouwen of renoveren, toe aan een nieuwe radiator, of wil je een duurzaam exemplaar? De Jaga Low-H2O radiatoren zijn door Kiwa Technology gekozen tot de zuinigste radiator van Nederland dus zeker de moeite waard voor jouw interieur

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2019 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl