Neem contact met ons op
0570 - 61 94 62

Radiatoren

Radiatoren

Zonder radiatoren kan er geen warmteoverdracht in uw woning plaatsvinden. Veel mensen zijn echter niet tevreden met de radiatoren die zij hebben voor de verwarming. Ben Verhaard informeert u graag over de mogelijkheden over het opnieuw laten inregelen van uw radiatoren, en het aanschaffen van radiatoren die wél aan uw smaak voldoen.

Stijlvolle radiatoren

We zien regelmatig situaties waarin mensen trachten om hun radiatoren te ‘verbergen,’ bijvoorbeeld door extra lange gordijnen op te hangen. Dergelijke ‘oplossingen’ komen de warmteoverdracht in de woning echter niet ten goede; de CV-ketel moet namelijk veel harder stoken om de ruimtes op de gewenste temperatuur te brengen. Maar het kan ook anders! Tegenwoordig zijn er zeer stijlvolle radiatoren verkrijgbaar, in alle denkbare modellen en kleuren. Zo kunt u heel makkelijk de gewenste uitstraling creëren, en hoeft u uw radiatoren niet langer te verstoppen. 

JAGA LOW-H2O VERKOZEN TOT ZUINIGSTE RADIATOR

Ben je een huis aan het bouwen of renoveren, toe aan een nieuwe radiator, of wil je een duurzamer exemplaar? De Jaga Low-H2O radiatoren zijn door Kiwa Technology 

gekozen tot de zuinigste radiator van Nederland dus zeker de moeite waard voor jouw interieur.

 

Henrad Softline ECO

Uniek aan de Henrad ECO radiator is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt waardoor deze een hogere temperatuur heeft.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie!

 

 

Meer informatie over Radiatoren? Neem contact op!
Copyright Ben Verhaard Tegels en Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl