Vloerverwarming

Vloerverwarming

Steeds meer mensen laten vloerverwarming leggen. Logisch, want vloerverwarming biedt u vele voordelen ten opzichte van een conventionele CV-ketel met radiatoren. Ben Verhaard vertelt u hier met plezier meer over.

Voordelen vloerverwarming

Vloerverwarming maakt gebruik van stralingswarmte, wat ervoor zorgt dat de ruimtes in huis op een heel gelijkmatige manier worden verwarmd. Ook is het met vloerverwarming mogelijk een constante temperatuur in huis te realiseren, iets dat met Centrale Verwarming bijna niet haalbaar is. Het comfort in huis wordt merkbaar verhoogd! Maar er is nog een andere goede reden waarom overstappen op vloerverwarming steeds populairder wordt: deze manier van verwarmen levert namelijk een hoog rendement op. U verbruikt minder energie en profiteert dus van een lagere energierekening. Gezien het feit dat de energieprijzen alleen maar blijven stijgen, zult u ook in de toekomst blijven profiteren van uw vloerverwarming.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Geef ons even een belletje! Ben Verhaard is u graag van dienst. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2019 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl