Vloertegels

Vloertegels

Het maakt niet uit of nu op zoek bent naar vloertegels voor uw woonkamer of slaapkamer, of dat u uw badkamer, toiletruimte of keuken opnieuw wilt betegelen. Bij Ben Verhaard Tegels & Sanitair vindt u ongetwijfeld de vloertegels die in alle opzichten aan uw wensen voldoen!

Welke mogelijkheden heb ik op het gebied van wandtegels?

Als de wand- en vloertegel specialist van Deventer en omstreken biedt Ben Verhaard Tegels & Sanitair vanzelfsprekend alle denkbare ‘standaard’ vloertegels. Deze hebben we aangevuld met een indrukwekkend assortiment speciale vloertegels. Zo hebben we bijvoorbeeld schitterende vintage stijl tegels en natuursteen tegels. Ook onze Original Style collectie is zeker het bekijken waard; dit Britse merk is echt een aanrader voor wie een kleurrijke, levendige tegelvloer in zijn of haar sanitaire ruimtes wil. Ook voor de andere ruimtes in het huis bieden wij een passende oplossing. Denk bijvoorbeeld aan keramisch parket; daarmee creëert u de uitstraling van een echte houten vloer, met het gemak van een tegelvloer. En dan is er nog het uitgebreide assortiment SimpLay PVC vloeren, dat voor elke interieurstijl een passende en onderhoudsvriendelijke vloer biedt.

Vloertegels kopen? Kom langs bij onze showroom in Deventer!

Heeft u zin om eens lekker inspiratie op te doen? Ben Verhaard Tegels & Sanitair heet u graag welkom in onze showroom in Deventer. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor een deskundig advies met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe tegelvloer. Informeer gerust naar de mogelijkheden, we staan u graag te woord!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden tegel showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00

Openingstijden sanitair showroom

Uitsluitend op afspraak
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl