Wandtegels

Wandtegels

Wilt u uw badkamer, toiletruimte of keuken (opnieuw) betegelen? Dan bent u bij Ben Verhaard Tegels & Sanitair aan het goede adres. Als dé wandtegel specialist van Deventer en omstreken hebben wij voor alle interieurstijlen een breed assortiment wandtegels!

Welke mogelijkheden heb ik op het gebied van wandtegels?

Naast de standaard wandtegels biedt Ben Verhaard Tegels & Sanitair een zeer uitgebreid assortiment speciale wandtegels, waarmee u eenvoudig een unieke uitstraling kunt creëren in elke denkbare ruimte. Voor levendige en kleurrijke wanden hebben we bijvoorbeeld mozaïek tegels, Marokkaanse Zelliges tegels en diverse handgedecoreerde Mediterrane en Oosterse tegels. Of wat dacht u van authentieke Oud-Hollandse tegels? Indien u de voorkeur geeft aan een meer natuurlijke uitstraling met neutrale kleuren, dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld natuursteen look, betonlook, steenstrips of PanelWood wandbekleding van echt hout. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer weten over wandtegels? Neem contact op met Ben Verhaard Tegels & Sanitair!

Het is best lastig om de juiste wandtegels te kiezen aan de hand van de foto’s op uw beeldscherm. We nodigen u daarom graag uit om gewoon eens langs te komen bij onze showroom in Deventer. Hier kunt u op uw gemak de verschillende collecties van dichtbij bewonderen en inspiratie opdoen voor nieuwe wandtegels. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor de aanschaf van nieuwe vloertegels. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden tegel showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00

Openingstijden sanitair showroom

Uitsluitend op afspraak
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl