Waterontharders

Waterontharders

Als u een nieuwe badkamer heeft, dan bent u daar ongetwijfeld heel trots op. Maar u wilt uw badkamer vanzelfsprekend wel mooi houden! Dat sprankelende chroom, die blinkende wandtegels en vloertegels en dat brandschone sanitair kunnen al snel hun glans verliezen als gevolg van kalkaanslag. Er is echter een manier om dat te voorkomen. Ben Verhaard Tegels & Sanitair laat u graag kennismaken met onze waterontharders!

Waarom een waterontharder?

Een waterontharder is een apparaat dat de kalk uit het leidingwater filtert voordat het bij u uit de kraan komt. Dat betekent dat u in één keer van al uw kalkproblemen af bent! U profiteert elke dag weer van zacht, helder water en hoeft niet langer te boenen met agressieve schoonmaakmiddelen om kalkaanslag te verwijderen. Bovendien zorgt het zachte water ervoor dat u geen last meer heeft van verkalkte leidingen. Ook gaan al uw waterverbruikende apparaten langer mee. Een waterontharder bespaart u dus een hoop tijd, moeite en geld!

Welke waterontharders kunnen jullie leveren?

Bij Ben Verhaard Tegels & Sanitair hebben we gekozen voor de waterontharders van het merk DigiSoft. Hiermee bent u verzekerd van een zuinige, kwalitatief hoogwaardige waterontharder tegen een aantrekkelijke prijs, die tot wel 25 jaar mee gaat. De modellen worden volledig digitaal aangestuurd en hebben een gebruiksvriendelijke bediening. Bovendien zijn het onderhoud, de service en garantie van de DigiSoft waterontharders zeer goed geregeld.

Meer weten over waterontharders? Neem contact op met Ben Verhaard Tegels & Sanitair!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een DigiSoft waterontharder? Neem dan contact op met Ben Verhaard Tegels & Sanitair. Wij kunnen vanzelfsprekend ook de installatie van uw nieuwe waterontharder verzorgen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Navigatie


Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden tegel showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00

Openingstijden sanitair showroom

Uitsluitend op afspraak
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl