Over ons

Over ons

Bij Ben Verhaard Tegels & Sanitair bent u in goede handen als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en service. De drie pijlers van Ben Verhaard. Het deskundige team van Ben Verhaard adviseerd u bij uw persoonlijke wensen.

In overleg kan een tekening worden verzorgd wanneer u een complete badkamer wilt aanschaffen. Zo weet u hoe de badkamer er in grote lijnen uit komt te zien bij u thuis.

We kunnen er voor zorgen dat Uw sanitair/ tegels bij U thuis wordt afgeleverd. Tevens kunnen wij tegels zagen en gaten boren.

Gelegen tussen het IJsselhotel en camping de Worp begon Ben Verhaard in 1967 met de verkoop van tegels. Ervaring was al aanwezig omdat Ben jaren daarvoor bij vader in het aannemersbedrijf werkte. Na enige jaren werd een showroom opgezet om de materialen beter aan de klanten te kunnen tonen.

Na aankoop van het pand werd in 1994 begonnen met een volledige verbouwing tot twee verdiepingen. De showroom werd uitgebreid tot ruim 500 m2. Beneden een grote toonzaal tegels. Boven een showroom badkamers en sanitair. De showroom is in 2014 helemaal vernieuwd.

"Als klanten nu binnenkomen staan ze versteld van hoe groot het hier is en hoe ruim de keus op het gebied van tegels en sanitair". Aldus Ben Verhaard.

Inmiddels wordt het bedrijf gerund door zoon Tonny, dochter Astrid en Harrie Streppel.

 

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2019 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl