Samen doen

Samen doen

Is uw badkamer of toilet toe aan een renovatie, maar heeft u niet de tijd of de kennis om zelf aan de slag te gaan? Dan zit u goed bij Ben Verhaard! Als specialist op het gebied van sanitair kunnen wij renovaties en verbouwingen een stuk makkelijker voor u maken. U kunt werkelijk alles aan ons uitbesteden. Daarbij bepaald u natuurlijk helemaal zelf hoe u het hebben wilt!

Inspiratie opdoen

Weet u nog niet precies wat u nu precies wilt doen met uw badkamer, dan is dat geen enkel probleem. In de showroom van Ben Verhaard kunt u naar hartenlust inspiratie opdoen op het gebied van badkamers, tegels en nog veel meer. Kom gerust eens langs!

Het ontwerp

Zodra u een beetje een beeld heeft van wat u wilt, beginnen we met het maken een ontwerp. Daarbij nemen we uiteraard zoveel mogelijk uw wensen en behoeftes mee!

Wanneer de klus een verbouwing betreft wordt de beschikbare ruimte bouwkundig aangepast om ruimte te bieden voor uw sanitaire voorzieningen. Bij nieuwbouw woningen beginnen we eerst met het leggen van het leidingwerk. Uw toilet of badkamer wordt helemaal opgeleverd. Kortom: van lege ruimte tot de badkamer of het toilet dat u altijd al wilde!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten, of wenst u direct een offerte aan te vragen? Neemt u dan contact op met Ben Verhaard

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2019 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl