Neem contact met ons op
0570 - 61 94 62

Steenstrips

Steenstrips

Steenstrips zijn speciale tegels, veelal met een grove, onregelmatige structuur, die als puzzelstukjes op een wand kunnen worden aangebracht. Ze zijn in verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar en fungeren als een stijlvolle blikvanger in uw interieur. Meestal worden alleen (gedeeltes) van muren van steenstrips voorzien, maar het is uiteraard ook mogelijk om er een complete ruimte mee te betegelen. Net waar u zelf de voorkeur aan geeft! 

 

De voordelen van steenstrips
Steenstrips worden doorgaans vervaardigd van natuursteen, baksteen, keramiek of kunststeen. Ze zijn vrij dun en heel gemakkelijk te verwerken. De geringe dikte zorgt ervoor dat u minder ruimte verliest, en dat deur- en raamkozijnen doorgaans niet aangepast hoeven te worden. De ideale manier om een warme sfeer in uw woning te brengen!

 

Steenstrips kopen
Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige steenstrips, komt u dan eens langs bij de showroom van Ben Verhaard! Hier kunt u op uw gemak ons complete assortiment steenstrips bezichtigen. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Deventer!

Voorbeelden van tegels

Copyright Ben Verhaard Tegels en Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl