Neem contact met ons op
0570 - 61 94 62

Vintage stijl

Vintage wand en vloertegels

De vintage stijl wordt gekenmerkt door diverse retro elementen. En wat is nu een betere manier om vintage in uw interieur te krijgen dan door vintage stijl wand- en/of vloertegels te leggen? Hiervoor bent u bij Ben Verhaard aan het juiste adres!

 

De voordelen van vintage stijl tegels
Door vintage stijl tegels te gebruiken, profiteert u van nieuwe tegels, vervaardigd uit de beste materialen, die toch een vintage uitstraling hebben, geïnspireerd klassieke patronen, maar met een moderne vibe. Deze hebben een aanzienlijk langere levensduur dan tegels die al tientallen jaren oud zijn, en zijn door een stuk makkelijker in onderhoud. U heeft de keuze uit vele originele kleuren en patronen, dus er is voor elk interieur een passende tegel te vinden! Sommigen zijn voor alle vloeren in huis te gebruiken, zelfs ook op het terras, want ze zijn vorstbestendig.

 

Vintage stijl tegels kopen
Stad en land aflopen op zoek naar de mooiste vintage tegels? Dat hoeft niet! Kom gewoon eens langs bij onze showroom in Deventer. Hier vindt u het grootste aanbod aan vintage stijl tegels op één plek. 

Voorbeelden van tegels

Copyright Ben Verhaard Tegels en Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl