Wand- en Vloertegels

Betonlook

Bent u helemaal weg van de stoere, industriële uitstraling van een betonvloer? Maar wilt u tegelijkertijd wel kunnen profiteren van het gemak van een tegelvloer? Dan zijn de betonlook tegels van Ben Verhaard Tegels & Sanitair zeker een aanrader. Zowel voor badkamers en toiletruimtes als voor andere ruimtes in uw huis.

Welke voordelen bieden betonlook tegels?

Er zijn verschillende varianten van betonlook tegels verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor tegels met de uitstraling van een nieuwe betonvloer, maar ook tegels die geïnspireerd zijn door verweerde en verkleurde betonvloeren behoren tot de mogelijkheden. Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft! Bij Ben Verhaard Tegels & Sanitair hebben betonlook tegels in veel verschillende kleuren, afmetingen en structuren op voorraad. Op die manier kunt u elke gewenste ruimte een robuuste uitstraling geven.

Betonlook tegels kopen? Kom langs bij onze showroom in Deventer!

Bent u benieuwd of wand- en/of vloertegels met betonlook iets voor u zijn? Kom dan eens langs bij Ben Verhaard Tegels & Sanitair. In onze in Deventer gevestigde showroom kunt u op uw gemak onze verschillende betonlook tegels bewonderen. Uiteraard kunnen wij u ook bijstaan met een gedegen advies!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl