Wand- en Vloertegels

Handgedecoreerde mediterraans oosterse tegels

Zou u het liefst het hele jaar door genieten van dat heerlijke zomergevoel? Dan moet u zeker even een kijkje nemen bij de handgedecoreerde Mediterrane en Oosterse tegels van Ben Verhaard Tegels & Sanitair. Deze ambachtelijke wand- en vloertegels, afkomstig uit onder andere Spanje en Portugal, zijn allemaal op traditionele wijze vervaardigd. De ideale manier om wat kleur in uw interieur te brengen!

Welke voordelen bieden handgedecoreerde Mediterrane en Oosterse tegels?

Met onze handgedecoreerde tegels kunt u met slechts een minimale investering uw sanitaire ruimte(s) een Mediterraan of Oosters sfeertje geven. Op die manier beleeft u bij elk bezoek aan uw badkamer of toiletruimte dat onbezorgde vakantiegevoel. Maar de tegels lenen zich ook uitstekend voor toepassingen in bijvoorbeeld de keuken. Er is volop keuze in verschillende kleuren en patronen. De handgedecoreerde tegels kunnen tevens onderling gecombineerd worden om een uniek en speels effect te creëren.

Handgedecoreerde tegels kopen? Kom langs bij onze showroom in Deventer!

In de showroom van Ben Verhaard Tegels & Sanitair kunt u op uw gemak ons indrukwekkende assortiment handgedecoreerde Mediterrane en Oosterse tegels bezichtigen. Kom gerust eens bij ons langs om inspiratie op te doen. Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en u indien gewenst van een vrijblijvend advies voorzien. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Deventer!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden tegel showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00

Openingstijden sanitair showroom

Uitsluitend op afspraak
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl