Wand- en Vloertegels

Keramisch parket/hout (houtlook)

Wilt u de authentieke uitstraling en charme van een echte houten vloer, met de praktische voordelen van een tegelvloer? Dan is keramisch parket ideaal voor u! Als specialist in wandtegels en vloertegels vertelt Ben Verhaard Tegels & Sanitair vertelt u graag meer over de voordelen.

Welke voordelen biedt keramisch parket?

Een echte houten vloer is natuurlijk schitterend, maar niet altijd even praktisch. Zeker niet wat betreft schoonmaken – wat dat betreft is een tegelvloer een stuk makkelijker. Met keramisch parket heeft u het beste van beide werelden! Ben Verhaard Tegels & Sanitair biedt u een indrukwekkende collectie keramische parketvloeren, welke nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden zijn. Tegelijkertijd profiteert u van het gemak van een tegelvloer: keramisch parket heeft uitstekende vochtbestendige, krasvaste en slijtvaste eigenschappen. Schoonmaken is een fluitje van een cent! En wat betreft het onderhoud? Daar heeft u geen omkijken naar. Dit is tegenstelling tot een echte houten vloer, die eens in de zoveel jaar geschuurd en gelakt of geolied moet worden. Bijkomend voordeel is dat keramisch parket uitstekend geschikt is voor toepassingen met vloerverwarming. Zeker het overwegen waard dus!

Keramisch parket kopen? Kom langs bij onze showroom in Deventer!

Ben Verhaard Tegels & Sanitair laat u graag zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op het gebied van keramisch parket. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Deventer om inspiratie op te doen. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte op voor de aanschaf en installatie van uw nieuwe keramische parketvloer.

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden tegel showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00

Openingstijden sanitair showroom

Uitsluitend op afspraak
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl