Wand- en Vloertegels

Mozaïek tegels

De geschiedenis van mozaïeken reikt ver terug, tot het derde millennium v.Chr. Ze werden gebruikt in onder andere Mesopotamië. Mozaïeken met patronen en afbeeldingen waren ook razend populair bij de oude Grieken en de Romeinen, die ze gebruikten om hun woningen mee te versieren. Tegenwoordig worden mozaïek tegels vooral gebruikt voor het versieren van badkamers. Ben Verhaard Tegels & Sanitair biedt u een kleurrijke collectie die zeker het bekijken waard is!

Welke voordelen bieden mozaïek tegels?

Door een wand in de badkamer van een mozaïek te voorzien, creëert u een indrukwekkende blikvanger. Maar het mooie van mozaïek tegeltjes is dat u zich hiermee niet tot vlakke oppervlakken hoeft te beperken. Vanwege het kleine formaat zijn de tegeltjes namelijk bijzonder geschikt voor het betegelen van ronde vormen. Denk bijvoorbeeld aan gewelfde deuropeningen of plafonds, wasbakken of baden; die kunt u uitstekend met mozaïek tegeltjes versieren! De mogelijkheden op het gebied van kleuren en patronen zijn eindeloos.

Mozaïek tegels kopen? Kom langs bij onze showroom in Deventer!

Heeft u interesse in mozaïek tegels? Breng dan eens een bezoek aan Ben Verhaard Tegels & Sanitair! In onze showroom in Deventer vindt u een indrukwekkende collectie met de mooiste mozaïek tegels. Daar zal ongetwijfeld iets tussen zitten dat perfect bij de rest van uw interieur past. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken voor het betegelen van uw wanden en/of vloeren. Onze vakkundige professionals zorgen altijd voor een schitterend eindresultaat!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl