Wand- en Vloertegels

Natuursteen

Van de tienduizenden soorten natuursteen zijn er zo’n vijfduizend geschikt voor bouwkundige toepassingen. Natuursteen kan in elke ruimte van het huis worden toegepast, maar is met name in badkamers erg populair. Hier zien we vooral veel graniet, kwartsiet, leisteen en niet te vergeten marmer. Bij Ben Verhaard Tegels & Sanitair vindt u de mooiste natuursteen tegels!

Welke voordelen bieden natuursteen tegels?

Met natuursteen tegels creëert u eenvoudig een natuurlijke en sfeervolle uitstraling in huis. Elke tegel is anders, waardoor u altijd verzekerd bent van een unieke vloer. Maar er zijn ook praktische voordelen. Zo zijn natuursteen stegels volledig massief zijn, waardoor eventuele beschadigingen nauwelijks opvallen. Daarnaast zijn natuursteen tegels vanwege hun goede warmtegeleidende eigenschappen uitstekend geschikt voor toepassingen in woningen met vloerverwarming. Voor toepassingen in sanitaire ruimtes worden natuursteen tegels, afhankelijk van de steensoort, vaak op een speciale manier afgewerkt. Dit is noodzakelijk om te zorgen dat de tegels optimaal bestand zijn tegen kalk en de zuren in verzorgings- en reinigingsproducten.

Natuursteen tegels kopen? Kom langs bij onze showroom in Deventer!

Bent u inmiddels overtuigd door de voordelen van natuursteen stegels? Kom dan eens langs bij de showroom van Ben Verhaard Tegels & Sanitair. Hier kunt u op uw gemak ons complete assortiment bezichtigen en u door onze deskundige medewerkers laten adviseren.

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden tegel showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00

Openingstijden sanitair showroom

Uitsluitend op afspraak
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl