Wand- en Vloertegels

Natuursteenlook

Spreekt de warme, natuurlijke uitstraling van natuursteen u aan, maar heeft u tegelijkertijd behoefte aan wand- en vloertegels die makkelijker te onderhouden zijn? Dan zijn natuursteen tegels de ideale keuze. Deze keramische tegels zijn vrijwel niet van natuursteen tegels te onderscheiden, maar een stuk praktischer in gebruik.

Welke voordelen bieden natuursteenlook tegels?

Natuursteenlook tegels zijn in tal van formaten en kleurtinten verkrijgbaar, waardoor er voor elke smaak en stijl een passende tegel te vinden is. Toch zijn het de praktische voordelen van natuursteenlook tegels die voor de meeste mensen de doorslag geven. Neem nu de kleur; waar veel tegels van echt natuursteen in de loop der jaren verkleuren, behouden keramische tegels met natuursteenlook altijd hun oorspronkelijke kleur. Natuursteenlook tegels worden vervaardigd op een manier die ze uiterst goed bestand maakt tegen vocht, vuil, krassen, schimmels, zeep en schoonmaakproducten. Veel van de natuursteenlook tegels die wij in het assortiment hebben worden tevens voorzien van een ruwe coating die als antislip laagje dient. Dat maakt deze tegels ook een veilige keus voor de badkamer!

Natuursteenlook tegels kopen? Kom langs bij onze showroom in Deventer!

Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van natuursteenlook tegels? Ben Verhaard Tegels & Sanitair nodigt u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Deventer. Hier kunt u zich op uw gemak oriënteren op natuursteenlook tegels voor uw badkamer, toilet, keuken, hal of andere ruimtes van het huis. Uiteraard helpen onze wand- en vloertegel specialisten u graag met een deskundig advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden tegel showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00

Openingstijden sanitair showroom

Uitsluitend op afspraak
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl