Wand- en Vloertegels

Original Style

Het merk Original Style specialiseert zich al sinds 1986 in het produceren van de mooiste wand- en vloertegels. Original Style tegels kenmerken zich door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en traditionele technieken. Alle tegels worden vervaardigd in het Britse Exeter in Devon, maar zijn nu ook verkrijgbaar in Deventer - bij Ben Verhaard Tegels & Sanitair!

Welke voordelen bieden Original Style tegels?

Met Original Style tegels creëert u levendige wanden en vloeren in elke denkbare ruimte. Er is een bijzonder gevarieerd aanbod, met wand- en vloertegels van onder andere keramiek, natuursteen, schelp, porselein, glas en metaal. Ook tegels van gemengde materialen behoren tot de mogelijkheden, evenals mozaïek tegels. Alle Original Style tegels zijn perfect voor residentiele toepassingen, maar er zijn ook producten die gericht zijn op commercieel gebruik. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Original Style tegels kopen? Kom langs bij onze showroom in Deventer!

Original Style maakt Tiles to Inspire! Als officieel dealer van Original Style wand- en vloertegels laat Ben Verhaard Tegels & Sanitair u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Kom gerust langs bij onze showroom in Deventer om de Original Style collectie van dichtbij te bewonderen en inspiratie op te doen.

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl