Wand- en Vloertegels

Oud-Hollands

Krijgt u ook altijd zo’n heerlijk gevoel van nostalgie als u ergens komt waar nog Oud-Hollandse elementen te vinden zijn? Wel, dat is ook in uw interieur te realiseren! Ben Verhaard Tegels & Sanitair levert namelijk een prachtig assortiment met Oud-Hollandse wand- en vloertegels. Perfect voor uw eigen boerenkeuken en een interieur met die gezellige, karakteristieke sfeer die meteen doet denken aan vroeger.

Welke voordelen bieden Oud-Hollandse wand- en vloertegels?

Onze Oud-Hollandse wand- en vloertegels lenen zich voor toepassingen in elke denkbare ruimte. Ideaal wanneer u een renovatie in de planning heeft staan en u wilt eens iets anders dan de standaard witte tegeltjes. Het is tevens mogelijk om speciale decor tegels bij ons te bestellen, zoals de schattige varkentjes die hieronder staan afgebeeld. Perfect voor uw nieuwe keuken! Oud-Hollandse tegels komen overigens het beste tot hun recht wanneer ze gecombineerd worden met natuurlijke materialen en een landelijke, rustieke uitstraling.

Oud-Hollandse tegels kopen? Kom langs bij onze showroom in Deventer!

Heeft u interesse in Oud-Hollandse tegels? Kom dan eens langs bij onze showroom in Deventer om ons complete assortiment Oud-Hollandse wand- en vloertegels te bekijken en inspiratie op te doen voor uw eigen interieur. Ben Verhaard Tegels & Sanitair helpt u uiteraard ook graag met een deskundig advies. Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor het betegelen van een of meerdere ruimtes? Neem gerust contact met ons op!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl