Wand- en Vloertegels

PanelWood

Hout geeft uw interieur een warm karakter. Maar dit hoeft zich echt niet te beperken tot uw meubilair! Ben Verhaard Tegels & Sanitair laat u graag kennismaken met de massief houten 3D wandbekleding van PanelWood. Daarmee creëert u moeiteloos een unieke sfeer in elke ruimte.

Welke voordelen biedt PanelWood wandbekleding?

Met de houten wandbekleding van PanelWood geeft u uw wanden een exclusieve uitstraling met een bijzonder 3D-effect. De houten wandpanelen zijn stuk voor stuk vervaardigd uit massief hout en afgewerkt met een speciale UV-uitgeharde hardwax, die het hout vuilafstotend en vochtbestendig maakt. Ze kunnen zelfs in vochtige ruimtes zoals de badkamer worden toegepast!

De wandpanelen zijn zeer geschikt voor het realiseren van decoratieve wandbekleding of accentmuurtjes. Ze kunnen op vrijwel elke egale ondergrond worden bevestigd en zijn gemakkelijk en snel aan te brengen, zonder dat u hiervoor speciale gereedschappen nodig heeft. Omdat de maximale dikte van de wandpanelen slechts 6 mm is, hoeft u geen aanpassingen te doen aan raam- en deurkozijnen.

PanelWood wandbekleding kopen? Kom langs bij onze showroom in Deventer!

Heeft u interesse in PanelWood wandbekleding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van houtsoorten, kleuren en texturen? Kom gerust eens langs bij de showroom van Ben Verhaard Tegels & Sanitair om de verschillende PanelWood collecties van dichtbij te bewonderen. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor een deskundig advies en een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl