Wand- en Vloertegels

Steenstrips

Steenstrips zijn dunne, eenvoudig te verwerken tegels, vervaardigd uit natuursteen, keramiek, baksteen of kunststeen. Ze worden vaak gebruikt om gedeeltes van wanden of volledige wanden te bekleden (bijvoorbeeld in de badkamer, het toilet of de keuken), maar het is ook mogelijk om een volledige ruimte van steenstrips te voorzien.

Welke voordelen bieden steenstrips?

De meeste steenstrips hebben grove, onregelmatige structuren en zijn gemaakt om als puzzelstukjes op een wand te worden aangebracht. De geringe dikte van de strips zorgt ervoor dat deur- en raamkozijnen over het algemeen niet aangepast hoeven te worden en dat u zo min mogelijk ruimte hoeft op te offeren. Bovendien zijn steenstrips in een breed scala aan soorten en kleuren verkrijgbaar; er is voor elke interieurstijl een passende steenstrip te vinden! Kortom, een uitstekende manier om een warme uitstraling te creëren en interessante texturen in uw interieur aan te brengen. Dat gezegd hoeft het gebruik zich niet per se tot binnenshuis te beperken; er zijn namelijk ook steenstrips verkrijgbaar die uitstekend geschikt zijn voor toepassingen buitenshuis.

Steenstrips kopen? Kom langs bij onze showroom in Deventer!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van steenstrips? Kom dan gerust eens langs bij Ben Verhaard Tegels & Sanitair. In onze showroom in Deventer kunt u op uw gemak ons complete assortiment steenstrips van dichtbij bewonderen. Indien gewenst kunnen wij u ook adviseren over de beste manieren om de gewenste uitstraling te realiseren. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl