Wand- en Vloertegels

Vintage stijl

Bent u helemaal verliefd op de vintage stijl? De beste manier om die geweldige retro elementen in uw interieur te integreren, is met vintage stijl wand- en vloertegels. Uiteraard kunt u ook hiervoor terecht bij Ben Verhaard Tegels & Sanitair!

Welke voordelen bieden vintage tegels?

Echte vintage tegels zijn erg prijzig, lastig te vinden en niet altijd even praktisch. Vintage stijl tegels zijn dan het ideale alternatief! Dit zijn nieuwe tegels met een vintage uitstraling, geïnspireerd door de trends van de afgelopen decennia. Omdat er gebruik gemaakt is van de beste materialen en moderne technieken, hebben vintage stijl tegens een veel langere levensduur dan gebruikte tegels. Ook zijn ze een stuk makkelijker schoon te maken en te onderhouden. Ben Verhaard Tegels & Sanitair biedt bovendien vintage stijl tegels in een breed scala aan kleuren en patronen. Ook voor uw interieur hebben wij de perfecte wand- en vloertegels!

Vintage stijl tegels kopen? Kom langs bij onze showroom in Deventer!

Bespaar uzelf een eindeloze zoektocht naar vintage tegels en kom langs bij Ben Verhaard Tegels & Sanitair. In onze showroom in Deventer vindt u het meest uitgebreide aanbod vintage stijl tegels op één plek. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een deskundig advies of een vrijblijvende offerte. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden tegel showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00

Openingstijden sanitair showroom

Uitsluitend op afspraak
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl