Zelf doen

Zelf doen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daar zult u het als doe-het-zelver ingetwijfeld mee eens zijn! Heeft u een klus op de planning staan, kom dan eerst eens langs bij Ben Verhaard! Onze specialisten kunnen u van een deskundig advies voorzien, en u over de wettelijke eisen met betrekking tot de betreffende installaties informeren. Wij kunnen u helpen met een goed ontwerp en indien gewenst alle benodigde materialen aanleveren, waar u uiteraard ook garantie op krijgt. Zo kunt u daarna goed voorbereid zelf aan de slag!

Inspiratie opdoen

Ben Verhaard heeft de beschikking over een schitterende showroom voor sanitair, waar u volop inspiratie kunt opdoen op het gebied van badkamers, sanitaire voorzieningen en badkamermeubilair. U krijgt hier een goed beeld krijgen van de mogelijkheden, waarna het realiseren van de badkamer en/of het toilet van uw dromen een stuk eenvoudiger wordt. 

Installatiewinkel

Voor al uw doe-het-zelf benodigdheden, onderdelen en installatiematerialen kunt u terecht in de installatiewinkel van Ben Verhaard. Voorkom dat u een klus halverwege niet kunt afmaken omdat u niet over de juiste onderdelen of materialen beschikt. Kom eerst eens bij ons langs, u bent van harte welkom!

Installatiewinkel Ben Verhaard Tegels & Sanitair
Worp 10
7419 AD, Deventer

0570 - 61 94 62
info@ben-verhaard.nl

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Ben Verhaard Tegels & Sanitair 2019 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl